Offline RAYAN 16 ارسال شده در 13 دِسامبر 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دِسامبر 2016 تایپیک هواداران نیتن دریک شخصیت سری محبوب Uncharted لطفا قوانین بحث و گفتگوی ازاد را مطالعه کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Offline کاپتان پرایس 1378 86 ارسال شده در 13 دِسامبر 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دِسامبر 2016 nate عالیه... من تمام سری های آنچارتد رو بازی کردم ... شخصیت شوخ و جذابی داره! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Offline M.A.S 43 ارسال شده در 13 دِسامبر 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دِسامبر 2016 در یک کلام: بهترین شخصیت مذکر بازی های ویدئویی!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Offline Jill Valentine 5 ارسال شده در 13 دِسامبر 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دِسامبر 2016 نیتن شخصیت فوق العاده داره شوخ و جذاب و ..... خدایی کسی از این شخصیت بدش میاد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Offline RAYAN 16 ارسال شده در 13 ژانویه 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ژانویه 2017 حیف شد که دیگه نمی بینمش :( لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Offline leon s.kennedy 0 ارسال شده در 13 ژانویه 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ژانویه 2017 شخصیت خوبیه من حس ماجرا جو بودنش رو دوست دارن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری