Offline RAYAN 16 ارسال شده در 20 دِسامبر 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دِسامبر 2016 هواداران کلود استرایف شخصیت مورد علاقه من در فاینال فانتزی لطفا ابتدا قوانین بپث و گفتگوی ازاد خوانده شود. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Offline Mr.Scott Kennedy 54 ارسال شده در 12 ژانویه 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ژانویه 2017 کلود شخصیتی دوست داشتنی و بهترین شخصیت و کاراکتر محبوب من در Final Fantasy هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Offline Moira Burton 0 ارسال شده در 13 ژانویه 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ژانویه 2017 بهترین شخصیت Final Fantasy از نظر منه ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Offline Claire Redfield 5 ارسال شده در 11 مارچ 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مارچ 2017 اولین پسر فاینال فانتزی که ازش خوشم اومد کلود بود بزن بکش بازی هاش آوردن دخل سفیروث کلوتی و کلوریس اما به نظرم چیز خاصی نداشت که هنوز هم بعد این همه سال همه فکر می کنن بهترینه از نظر من سومین پسر فایناله و به عنوان سومین شخصیت پسر مورد علاقه ام بسی دوستش دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Offline کاپتان پرایس 1378 87 ارسال شده در 12 مارچ 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مارچ 2017 کلا مدل موهاش یه جوریه... توی انیمیشن خیلی خوب بود. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Offline Claire Redfield 5 ارسال شده در 12 مارچ 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مارچ 2017 دوستان ، اگه FFVII رو بازی کرده باشین می دونین اونجا چه شکلی بوده موهاش تو FFVII قرار بود سیخ سیخی عادی باشه اما بخاطر پایین بودن گرافیک بازی ، مجبور شدن زیادی سیخش کنن تا معلوم شه بعد هم که گرافیک خوب شد همون طوری موند و FFVII Last Order و FFVII Advent Children و FFVII Crisis Core و FFVII Remake بر همین اساس ساخته شدن البته این فقط حدس منه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Offline DeAtH_JoKeR 4 ارسال شده در 17 جولای 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 جولای 2017 یکی از شخصیتای محبوب منه، وقتی زد سفیروث رو به خاک کشوند، فهمیدم جنم داره خدایی، در حد کریتوس که نمیدونم قدرتشو ، ولی یکم بهش نزدیکه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پست های پیشنهاد شده
مدل موهاش مثل جوجه تیغیه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DeAtH_JoKeR 4
یکی از شخصیتای محبوب منه، وقتی زد سفیروث رو به خاک کشوند، فهمیدم جنم داره خدایی، در حد کریتوس که نمیدونم قدرتشو ، ولی یکم بهش نزدیکه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر