Offline Jill Valentine 5 ارسال شده در 26 ژانویه 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 ژانویه 2017 (ویرایش شده) بهترین دشمن یا همان هیولا در بازی اوتلست ؟ Chris Walker : The Walrider : Richard Trager : Variants : The Twins : William Hope ; Eddie Gluskin : از نظر شما کدوم ترسناک تر و بهتر از بقیه بود ؟ خودم Richard Trager از دادن اسپم پرهیز کنید ! قبل از ارسال پاسخ قوانین بحث و گفت و گو آزاد مطالعه کنید ! ویرایش شده در 29 ژانویه 2017 توسط Jill Valentine اپدیت پست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Offline super girl 1 ارسال شده در 26 ژانویه 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 ژانویه 2017 (ویرایش شده) William Hope مخصوصا در دی ال سی ! با Richard Trager ویرایش شده در 27 ژانویه 2017 توسط super girl لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Offline Moira Burton 0 ارسال شده در 26 ژانویه 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 ژانویه 2017 Chris Walker از همه بهتر بود بعد از کریس والکر = Variants لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Offline leon s.kennedy 0 ارسال شده در 26 ژانویه 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 ژانویه 2017 فقط و فقط کریس والکر بقیه ترسناک نبودن استرس آور بودن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Offline RAYAN 16 ارسال شده در 27 ژانویه 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 ژانویه 2017 کریس والکر فقد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Offline sgt. Pirzad 3 ارسال شده در 28 ژانویه 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 ژانویه 2017 تاپیک در مورد ترسناک بودنشون هست پس کریس واکر از همه بهتره پ.ن: والرایدر توی بدن ویلیام "بیلی" هوپ هست چرا یکی نکردینشون؟ :/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Offline Jill Valentine 5 ارسال شده در 28 ژانویه 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 ژانویه 2017 تاپیک در مورد ترسناک بودنشون هست پس کریس واکر از همه بهتره پ.ن: والرایدر توی بدن ویلیام "بیلی" هوپ هست چرا یکی نکردینشون؟ :/ خود سایت تخصصی اوتلست wikia جدا گذاشته بود گفتم منم جدا بزارم ولی نظر خودم ریچارد و کریس والکر بهترین بودن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری