Wesker : The Only Thing That Can Defeat Power Is More Power
این جمله یه توضیحاتی میخواد که باید عرض کنم. این جمله رو وسکر 2 بار میگه. یکی شروع سناریوی Dark Legecy و یکی پایان اون. این جمله در شروع سناریوی Dark Legecy همون معنی رو میده . اما با پایان یافتن سناریو متوجه میشیم که منظور وسکر از Power "شرکت آمبرلا" و منظورش از More Power خودش بوده. یعنی وسکر میخواسته بگه که تنها کسی که میتونسته آمبرلا رو از بین ببره خودش بوده و کریس و جیل بدون کمک اون موفق به این کار نمیشدند.
معنی این جمله در پایان سناریو این میشه
***تنها چیزی که میتونه یک قدرت (شرکت آمبرلا) رو شکست بده, قدرتی مافوق اون قدرت (وسکر) هست. ***
پست های پیشنهاد شده
این جمله یه توضیحاتی میخواد که باید عرض کنم. این جمله رو وسکر 2 بار میگه. یکی شروع سناریوی Dark Legecy و یکی پایان اون. این جمله در شروع سناریوی Dark Legecy همون معنی رو میده . اما با پایان یافتن سناریو متوجه میشیم که منظور وسکر از Power "شرکت آمبرلا" و منظورش از More Power خودش بوده. یعنی وسکر میخواسته بگه که تنها کسی که میتونسته آمبرلا رو از بین ببره خودش بوده و کریس و جیل بدون کمک اون موفق به این کار نمیشدند.
معنی این جمله در پایان سناریو این میشه
*** تنها چیزی که میتونه یک قدرت (شرکت آمبرلا) رو شکست بده, قدرتی مافوق اون قدرت (وسکر) هست. ***
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*** بنابراين من همانند ققنوسي كه در شعله هاي آتش ظاهر ميشه دوباره متولد شده بودم. ***
این رو وسکر وقتی از عمارت اسپنسر فرار میکنه میگه.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*** بعضی چیزها هستند که بهتره ندونی. اینم یکی از اون چیزهاست. ***
این جمله رو Ada وقتی لوییس از اون درمورد خودش اطلاعاتی میخواد میگه.
*** من وقتی برای لذت بردن از حیات جدیدی که بدست آورده بودم نداشتم. من اون چیزی که برای انجام کارم لازم بود در اختیار داشتم. ***
این رو وسکر وقتی ویروس T رو به خودش تزریق کرد و دوباره به زندگی برگشت میگه.
*** هیچ کسی بی عیب نیست. ***
این رو وسکر بعد از کشتن لیسا ترور میگه. (البته لیسا اینجا نمیمیره)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mina 24
لیون: زن ها
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر