Offline RAYAN 16 ارسال شده در 16 مارچ 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مارچ 2017 بگین ببینم کی می بره؟ بنده شخصا می گم ایدا می زنه نظر همراه با دلیل ذکر شود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Offline M.A.S 45 ارسال شده در 17 مارچ 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مارچ 2017 هوم تاپیک جالبیه.... واقعا انتخاب سخته چون میشه گفت جفتشون در یه سطح هستن... اما من به جیل رای میدم چون به هر حال هم یکی از افراد استارز بوده هم در BSAA هستش. همچنین مقاومت بالایی داره و سعی میکنه در تمامی مواقع خونسرد باشه و اگه طرف مقابلش ناامید شده باشه بهش امید میده و جونشو به خاطر دیگران به خطر میندازه! بی صبرانه منتظر حضور یکی از این دو شخصیت در رزیدنت اویل بعدی هستم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Offline کاپتان پرایس 1378 87 ارسال شده در 17 مارچ 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مارچ 2017 من با ایدا موافقم چون که ایدا هم قیافش بهتره هم مهارت بالاتری داره هم پتانسیل داستانیش خیلی از جیل بالاتره. جیل از نظر من چیز خاصی نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Offline Moira Burton 0 ارسال شده در 17 مارچ 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مارچ 2017 جیل با تجربه بیشتری داره و مهارت بالایی داره پس جیل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Offline leon s.kennedy 0 ارسال شده در 17 مارچ 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مارچ 2017 جیل چون قبلا تو استارز بود پس یه سر و گردن از ada بالا تره ( از نظر من ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Offline M.A.S 45 ارسال شده در 17 مارچ 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مارچ 2017 من با ایدا موافقم چون که ایدا هم قیافش بهتره هم مهارت بالاتری داره هم پتانسیل داستانیش خیلی از جیل بالاتره. جیل از نظر من چیز خاصی نداره جدا چی فکر کردی اینو گفتی؟؟؟؟ ببین داداچ داری اشتباه میزنی! ببین برادر من هر کدومشون (جیل و ایدا) یه شخصیت پردازی جداگونه دارن! جیل شاید یه ذره به خاطر کم لطفی و بی اهمیتی کپکام به این شخصیت یکم پایین تر اومده باشه اما اینطوری که توهم میگی نیس!(البته این حرفم در مورد ایدا هم صدق میکنه) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
موسس سایت Offline Mohamad 10 ارسال شده در 17 مارچ 2017 موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مارچ 2017 ایدا انقد حرکات رزمی بلده که میتونه کریس رو هم بزنه با سلاح بی سلاح تن ب تن من رای به ایدا میدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Offline RAYAN 16 ارسال شده در 17 مارچ 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مارچ 2017 ایدا مهارت بالایی داره و جیل هم همینطور واقعا سخته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پست های پیشنهاد شده
درسته ، با در نظر گرفتن تمامی جوانب ، نظر من ایدا هستش.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر