سلام سلام همون کسی که فکر میکردم شدم
-
1
پس رییس همتون منم خخخخخخاحترام بگذارید
احترامش رو تو سال 2009 تو اویل 5 گذاشت و فرستاد به حیات ابدی
دوست داشتم کریس بشم ولی فکر کنم کلیر هم خیلی دوست داشتنی باشه ، به هر حال
سلام سلام همون کسی که فکر میکردم شدم
دوستان عزیزک سلام
اینجا یه سوال خیلی مهم برا من پیش اومده شما خودتون جای شخصیت ها گذاشتین و ب سوالا پاسخ دادید نوشته واقعا خودتون خصوصیت رو دارین ج بدین نه مثلا بگی من فلانیم هزکولم گزینه خوبو بزنی مثلا من با یکی از دخترا جیل شدیم شماها وسکر و کریس لیان اصلا اسلحه از نزدیک دیدید الان نزدیکترین اسلحه ای که تو عمرتون دیدید تو بازی بوده بعد زدید کار با اسلحه عالی حداقل من هرزگاهی شکار میرم از اینا بگذریم واقعا خودتون با خاوص نیت ب سوالا جواب بدید همتون اشلی میشید فک*کنید چهارتا داعشی ببینید همتون فرار میکنید منو صدا میزنید محمد محمد حداقل سوالارو با وافعیت خودتون ج بدید کار با اساحه منظورش واقعیه نه تو*بازی پست خوبی بود ولی همتون چاخان زدید وافعیتو نزدید
دوستان عزیزک سلاماینجا یه سوال خیلی مهم برا من پیش اومده شما خودتون جای شخصیت ها گذاشتین و ب سوالا پاسخ دادید نوشته واقعا خودتون خصوصیت رو دارین ج بدین نه مثلا بگی من فلانیم هزکولم گزینه خوبو بزنی مثلا من با یکی از دخترا جیل شدیم شماها وسکر و کریس لیان اصلا اسلحه از نزدیک دیدید الان نزدیکترین اسلحه ای که تو عمرتون دیدید تو بازی بوده بعد زدید کار با اسلحه عالی حداقل من هرزگاهی شکار میرم از اینا بگذریم واقعا خودتون با خاوص نیت ب سوالا جواب بدید همتون اشلی میشید فک*کنید چهارتا داعشی ببینید همتون فرار میکنید منو صدا میزنید محمد محمد حداقل سوالارو با وافعیت خودتون ج بدید کار با اساحه منظورش واقعیه نه تو*بازی پست خوبی بود ولی همتون چاخان زدید وافعیتو نزدید
والا من بازم امتحان کردم اولی رو (کار با اسلحه) گزینه آخر زدم ولی نتیجه تغییری نکرد
همون کریس ردفیلد زد
دوستان عزیزک سلاماینجا یه سوال خیلی مهم برا من پیش اومده شما خودتون جای شخصیت ها گذاشتین و ب سوالا پاسخ دادید نوشته واقعا خودتون خصوصیت رو دارین ج بدین نه مثلا بگی من فلانیم هزکولم گزینه خوبو بزنی مثلا من با یکی از دخترا جیل شدیم شماها وسکر و کریس لیان اصلا اسلحه از نزدیک دیدید الان نزدیکترین اسلحه ای که تو عمرتون دیدید تو بازی بوده بعد زدید کار با اسلحه عالی حداقل من هرزگاهی شکار میرم از اینا بگذریم واقعا خودتون با خاوص نیت ب سوالا جواب بدید همتون اشلی میشید فک*کنید چهارتا داعشی ببینید همتون فرار میکنید منو صدا میزنید محمد محمد حداقل سوالارو با وافعیت خودتون ج بدید کار با اساحه منظورش واقعیه نه تو*بازی پست خوبی بود ولی همتون چاخان زدید وافعیتو نزدید
سلام
اره فکر کنم همینطوره
یکم رویایی نظر دادن شاید (بعضیا)
من خودم واقعی گفتم
هرچیزی که حقیقت داشت رو گفتم
البته کمی بدبینانه گفتم بعضیاشو چون نمیخواستم خالی بندی دربیاد (هرچند همش خالی بندیه)
مثلا کار با اسلحه رو زدم یه چیزایی میدونم با اینکه ...
یا مثلا زدم سرباز (نزدم فرمانده و اسناپیر و ...)
در هر صورت برای خنده خوب بود
هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
پست های پیشنهاد شده
والا منم کلیر ردفیلد شدم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کاپتان پرایس 1378 87
حالا کی شدی؟ ؟ اشلی؟
من ایدا شدم
:grin:
لینک ارسال
sgt. Pirzad 3
منم ایدا شدم
لینک ارسال
کاپتان پرایس 1378 87
خخخخخخخخخ
چیه مگه ب این خوبی!
لینک ارسال
M.A.S 45
بدون شرح:
جهت دیدن لینک ها وارد شوید یا ثبت نام کنید.
لینک ارسال
RAYAN 16
بنده ایدا شدم مرموزم دیه
لینک ارسال
M.A.S 45
پس رییس همتون منم خخخخخخ
احترام بگذارید

لینک ارسال
Mr.Scott Kennedy 54