Offline M.A.S 45 ارسال شده در 30 اُکتُبر 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اُکتُبر 2017 (ویرایش شده) درود بر دوستان گفتم شاید بد نباشه که ترجمه متن آهنگ فوق العاده زیبای براتون بزارم: جهت دیدن لینک ها وارد شوید یا ثبت نام کنید. نام آهنگ: Ordinary World جهان عادی ترجمه: But I won't cry for yesterday There's an ordinary world Somehow I have to find اما من به خاطر فردا گریه نمیکنم. اینجا یه جهان عادیه هر طور شده من باید پیدا کنم. And as I try to make my way To the ordinary world I will learn to survive و همانطور که سعی میکنم تا راهم را بسازم به سمت جهان عادی یاد میگیرم تا زنده بمانم Passion or coincidence Once prompted you to say "Pride will tear us both apart" شور و شوق یا تصادف وقتیکه از تو خواسته شد تا بگی بگو" غرور ما رو از هم جدا کرد" Well now pride's gone out the window Cross the rooftops Run away Left me in the vacuum of my heart خب حالا این غرور از پنجره فرار کرده به پشت بام ها فرار میکند در خلاء قلبم را ترک کردی. What is happening to me? Crazy, some'd say ?Where is my friend when I need you most چه اتقاقی داره به سر من میاد؟ دیوونه. بعضی ها میگن دوست من کجایی وقتیکه بهت بیشتر از هر موقع نیاز دارم؟ But I won't cry for yesterday There's an ordinary world Somehow I have to find اما من به خاطر فردا گریه نمیکنم. اینجا یه جهان عادیه هر طور شده من باید پیدا کنم. And as I try to make my way To the ordinary world I will learn to survive و همانطور که سعی میکنم تا راهم را بسازم به سمت جهان عادی یاد میگیرم تا زنده بمانم! مترجم: M.A.S ***کپی فقط با ذکر منبع*** gameshouse.ir ویرایش شده در 30 اُکتُبر 2017 توسط M.A.S لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Offline Mina 24 ارسال شده در 31 اُکتُبر 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اُکتُبر 2017 امیزینگ واقعن معنیش جالب بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری