Offline Mr.Scott Kennedy 54 ارسال شده در 11 مِی 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مِی 2018 بستگی به بینهایت بودنشون داره اگه بی نهایت نباشه با چاقو و هندگان پیشروی می کنم، ولی اگه بی نهایت باشه (مثل اویل 6) با اسنایپر و مگنوم پیشروی میکنم البته تو اویل 6 سمت رگبار نمیرم چون تو رنک تاثیر داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Offline کاپتان پرایس 1378 87 ارسال شده در 12 مِی 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مِی 2018 توي اويل6 بيشتر با assault ميرفتم البته فقط کمپين کريس رو چون بازي اکشنتر ميشد:دي لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Offline Bayonetta Cereza 6 ارسال شده در 19 مِی 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مِی 2018 i'm an angel with a shotgun:cool: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Offline Mina 24 ارسال شده در 21 مِی 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مِی 2018 Fighting til' the wars won:joon2: مـن با هر چـی کـه خشـابــش بیـشـتـر بـاشـه میـرم کـه همـیـشـه هـنـدگـان بـوده:دی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
موسس سایت Offline Mohamad 10 ارسال شده در 7 ژوئن 2018 موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ژوئن 2018 نایف و هندگان سری کلاسیک سری مدرن دس خالی و سوپلکس اویل 7 کامل با نایف لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پست های پیشنهاد شده
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز ، همانطور که از عنوان تاپیک مشخص است پاسخ دهید ؟! سوال در مورد کل بازی های رزیدنت اویل هستش .
من خودم بیشتر مگنوم و هندگان ! (Magnum & Handgun)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mr.Scott Kennedy 54
بستگی به بینهایت بودنشون داره
اگه بی نهایت نباشه با چاقو و هندگان پیشروی می کنم، ولی اگه بی نهایت باشه (مثل اویل 6) با اسنایپر و مگنوم پیشروی میکنم
البته تو اویل 6 سمت رگبار نمیرم چون تو رنک تاثیر داره
لینک ارسال
کاپتان پرایس 1378 87
توي اويل6 بيشتر با assault ميرفتم البته فقط کمپين کريس رو چون بازي اکشنتر ميشد:دي
لینک ارسال
Bayonetta Cereza 6
i'm an angel with a shotgun:cool:
لینک ارسال
Mina 24
Fighting til' the wars won:joon2:
مـن با هر چـی کـه خشـابــش بیـشـتـر بـاشـه میـرم کـه همـیـشـه هـنـدگـان بـوده
:دی
لینک ارسال