Offline Bayonetta Cereza 6 ارسال شده در 21 ژوئن 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ژوئن 2018 (ویرایش شده) مدل های چهره کلر ردفیلد و لئون اس کندی مشخص شدن Jordan Mcewen مدل چهره کلر ردفیلد Eduard Badaluta مدل چهره لئون اسکات کندی نکته : نمیدونم جدیدا ویدئوهایی که با اسم (مدل های چهره کلر ردفیلد ، کریس ردفیلد ، استیو برنساید و ...) و دیدید یا نه ، من چندتاش و دیدم و باید بگم که خیلی ... چطور بگم ، نمیخوام حرف نامربوطی بزنم ، بهتر بگم فیکی بودن مخصوصا که چهره کلر و به توبی مگوایر هم نسبت داده بودن :| حالا بماند که سر چهره لئون پای دانته کلاسیک و بقیه هم وسط اومد و آخرشم تو کت اونیکه ادعا داشت نرفت که داره اشتباه میکنه و داره همینطور اخبار فیکش و پخش میکنه به همین خاطر من و یکی از دوستانم سر این موضوع یکم تحقیق کردیم و بعد این تاپیک و ایجاد کردم تا ی وقت مثل اون کاربر اخبار و اطلاعات فیک پخش نکنم لطفا اگرمدل چهره بقیه کاراکترها هم مشخص شد تو همین تاپیک قرارشون بدید باتشکر ویرایش شده در 26 آگوست 2018 توسط Bayonetta Cereza لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Offline Leona Kennedy 0 ارسال شده در 20 جولای 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 جولای 2018 مدل های تایید شده ی کارکتر های Resident evil 2 Remake کاراکتر: Marvin Branagh مدل: Patrick Levar جهت دیدن لینک ها وارد شوید یا ثبت نام کنید. کاراکتر: Claire Redfield مدل: Jordan Mcewen جهت دیدن لینک ها وارد شوید یا ثبت نام کنید. کاراکتر: Leon Scott Kennedy مدل: Eduard Badaluta جهت دیدن لینک ها وارد شوید یا ثبت نام کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Offline Bayonetta Cereza 6 ارسال شده در 5 دِسامبر 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دِسامبر 2018 Shailee Godsey مد ل چهره شری برکین در Resident Evil 2 Remake لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری