Offline Mina 24 ارسال شده در 6 جولای 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 جولای 2018 تــوی کدوم بـازی خیـلی از یـه سـکانـس نـاراحـت شـدیـن؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Offline Mr.Scott Kennedy 54 ارسال شده در 6 جولای 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 جولای 2018 خب تو فاینال فانتزی 7 کرایسیس کور مرگ زک فیر خیلی ناراحت کننده بود تو لیمبو هم اونجایی که آخر بازی پسره میفهمه هم خودش و هم خواهرش مرده بودن ناراحت کننده بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Offline کاپتان پرایس 1378 86 ارسال شده در 7 جولای 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 جولای 2018 (ویرایش شده) من وقتی گِیز مرد تویcod mw1 کلاً وقتی COD MW1 تموم شد پنجم دبستان بودم یادم نمیره ک گریه کردم البته کم:دی توی اویل2 وقتی ایدا پرت میشه پایین ناراحت کننده بود توی DMC4 هم همش منتظر این بودم ک کیریه بمیره منتها نمرد که ناراحت بشم شاید باورتون نشه اما توی جنگ های صلیبی لگنز یا همون استرونگ هولد وقتی شاه آرتور آخرش مرد خیلی ناراحت شدم ویرایش شده در 7 جولای 2018 توسط کاپتان پرایس 1378 تایپی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Offline Mina 24 ارسال شده در 23 جولای 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 جولای 2018 مـن خـودم وقـتـی پـیـرز مرد و وقـــتــی اسـتـیـو مرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Offline M.A.S 43 ارسال شده در 25 جولای 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 جولای 2018 1. مرگ گیز در کالاف دیوتی مدرن وارفایر1 2. مرگ سپ که واقعا خیلی دردناک بود در کالاف دیوتی مدرن وارفایر3 3.مرگ کایرون در دوران اساطیر 4.در اویل ویتن 2 هم نمیدونم چرا ولی اون نگاه آخر سباستین به دخترش تو ماشین خیلی ناراحتم کرد! 5.در بازی دویل می کرای 4 هم اون تیکه هایی که نرو سعی در نجات دادن کریه داره اما موفق نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پست های پیشنهاد شده
تو اویل 6 مرگ پیرز
تو رولیشنز 2 مرگ مویرا
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mr.Scott Kennedy 54
خب تو فاینال فانتزی 7 کرایسیس کور مرگ زک فیر خیلی ناراحت کننده بود
تو لیمبو هم اونجایی که آخر بازی پسره میفهمه هم خودش و هم خواهرش مرده بودن ناراحت کننده بود
لینک ارسال
کاپتان پرایس 1378 86
من وقتی گِیز مرد تویcod mw1
کلاً وقتی COD MW1 تموم شد پنجم دبستان بودم یادم نمیره ک گریه کردم البته کم
:دی
توی اویل2 وقتی ایدا پرت میشه پایین ناراحت کننده بود
توی DMC4 هم همش منتظر این بودم ک کیریه بمیره منتها نمرد که ناراحت بشم

شاید باورتون نشه اما توی جنگ های صلیبی لگنز یا همون استرونگ هولد وقتی شاه آرتور آخرش مرد خیلی ناراحت شدم

ویرایش شده در توسط کاپتان پرایس 1378تایپی
لینک ارسال
Mina 24
مـن خـودم وقـتـی پـیـرز مرد و وقـــتــی اسـتـیـو مرد
لینک ارسال
M.A.S 43
1. مرگ گیز در کالاف دیوتی مدرن وارفایر1
2. مرگ سپ که واقعا خیلی دردناک بود در کالاف دیوتی مدرن وارفایر3
3.مرگ کایرون در دوران اساطیر
4.در اویل ویتن 2 هم نمیدونم چرا ولی اون نگاه آخر سباستین به دخترش تو ماشین خیلی ناراحتم کرد!
5.در بازی دویل می کرای 4 هم اون تیکه هایی که نرو سعی در نجات دادن کریه داره اما موفق نمیشه
لینک ارسال