Offline Lone Survivor 3 ارسال شده در 31 جولای 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 جولای 2016 با سلام خدمت کاربران سایت HORRORGAMES کلماتی که دشمنان داخل بازی میگفتند و شاید براتون ناآشنا باشه و نفهمیده باشید منظورشون چیه Cabrón Mountain Goat (مودبانه شو گفتم وگرنه همه تون میدونید معنیش چی میشه و نمیشه گفت) بز كوهي عامیانه ------------- Jefe Boss رئيس ! Voy a romperte (unintelligible) pedazos ! I’m gonna break you into pieces تیکه تیکه ت میکنم - لهت میکنم Mierda Shnizzle یا S--t (اگر معادل فارسیشو پیدا کردید بهم بگید قرار بدم) (البته مودبانه شو) Allí está There he is اوناهاش - اونجاست ( منظورشون Leon هستش) Es el forastero It’s the foreigner اون خارجیه - بیگانه ست - غریبه ست Te voy a matar I’m going to kill you ميكشمت Te voy a hacer picadillo I’m gonna make mincemeat outta you قیمه قیمه ت میکنم - تیکه پاره ت میکنم Detrás de tí, imbécil Behind you, imbecile پشت سرت ، گیج Agérrelo Grab him بگیریدش - بگیرش Mueren, Mueren, Meuren Die Die Die بمیر بمیر بمیر (تو قصر اون گانادوهای مذهبی این جمله یا کلمه رو آروم میگفتن) Mátalo یا Mátenlo Kill him بکشیدش (منظور کشتن Leon) (تو قصر اون گانادوهای مذهبی این جمله میگفتن) Morir es vivir To die is to live مردن براي زنده موندن - مردن برای زندگی کردن ?Qué carajo estás haciendo aquí? Lárgate cabrón ? What the ---- are you doing here اینجا چیکار میکنی؟ (البته خیلی بی ادبانه) ! No deje que se escape ! Don’t let him escape نذاريد فرار كنه! (باز هم منظورشون Leon) ! A por él After him برید دنبالش - تعقیبش کنید (گاندوهای نظامی این جمله رو میگفتن) ! Te jodiste You’re screwed (یکم معنیش زننده ست ، فقط تا این اندازه بگم وقتی برای کی یه اتفاق بد میافته میگه --- شد یا ---- رفت ، الان اینجا هم میگن ---- شدی یا ---- رفتی) ? No estás soñando ? Are you sure you’re not dreaming مطمئنی خواب نمیبینی یا خواب نیستی؟ Es hora de rezar Now is the time to pray وقت راز و نیازه - وقت دعا کردنه ! Tenemos que irnos ! We need to get outta here باید از اینجا بریم! ! Puedes correr, pero no puedes esconederte ! You can run but you cant hide میتونی فرار کنی اما نمیتونی قایم بشی - شاید بتونی فرار کنی اما نمیتونی قایم بشی ! Imbécil, quiero matar ! I want to kill you میخوام بکشمت ! در آخر هم اگر از نظر معنی فارسی چیز بهتری داشتید حتما بهم بگید تا در صورت لزوم جایگزین کنم جهت دیدن لینک ها وارد شوید یا ثبت نام کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری