سلام . تبریک میگم این اولین فعالیت شماست ، مشکل خاصی نیست فقط تاپیک هایی که دارای بحث های خارج از بازی هست و یا اصطلاحا برای بحث و گفتگو هست بهتره در انجمن
جهت دیدن لینک ها وارد شوید یا ثبت نام کنید.
مطرح بشه.
از نظر من یکی از بهترین نسخه های سری مجموعه های رزیدنت اویل هست که کمتر کسی در دنیا وجود هست که این نسخه رو بازی نکرده باشه یا کلا نشناسه ؛ و بخاطر همین گیم ، پرنس پرشیا و گیم خدای جنگ باعث شد که کنسول پلی استیشن دو پر فروش ترین کنسول تاریخ بشه.
سلام . تبریک میگم این اولین فعالیت شماست ، مشکل خاصی نیست فقط تاپیک هایی که دارای بحث های خارج از بازی هست و یا اصطلاحا برای بحث و گفتگو هست بهتره در انجمن
مطرح بشه.
از نظر من یکی از بهترین نسخه های سری مجموعه های رزیدنت اویل هست که کمتر کسی در دنیا وجود هست که این نسخه رو بازی نکرده باشه یا کلا نشناسه ؛ و بخاطر همین گیم ، پرنس پرشیا و گیم خدای جنگ باعث شد که کنسول پلی استیشن دو پر فروش ترین کنسول تاریخ بشه.
سلام دقیقا باهات موافقم. اصلا رزیدنت اویل با این نسخه معروف شد ولی با نسخه های 6 و 7 (تاکید بیشتر روی نسخه هفتم) نابود شد. علت اینکه کپکام داره اویل 8 رو مثل اویل 4 میسازه و یا حتی شایعاتی از ریمیک شدن نسخه 4 به گوش میرسه به خاطر اینه که خود کپکام هم میدونه این بازی چه شاهکاری بود.
پست های پیشنهاد شده
مطرح بشه.از نظر من یکی از بهترین نسخه های سری مجموعه های رزیدنت اویل هست که کمتر کسی در دنیا وجود هست که این نسخه رو بازی نکرده باشه یا کلا نشناسه ؛ و بخاطر همین گیم ، پرنس پرشیا و گیم خدای جنگ باعث شد که کنسول پلی استیشن دو پر فروش ترین کنسول تاریخ بشه.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کاپتان پرایس 1378 87
سلام خیلی خوشحالم که یه تاپیک تازه زده شده.
از نظر من اویل 4 شاهکار تکرار نشدنی ایه. همه قسمت های این بازی عالی بود از اولش تا اخرش واقعا تفکر آقای میکامی توی این بازی ستودنی ایه!
لینک ارسال
M.A.S 45
سلام دقیقا باهات موافقم. اصلا رزیدنت اویل با این نسخه معروف شد ولی با نسخه های 6 و 7 (تاکید بیشتر روی نسخه هفتم) نابود شد. علت اینکه کپکام داره اویل 8 رو مثل اویل 4 میسازه و یا حتی شایعاتی از ریمیک شدن نسخه 4 به گوش میرسه به خاطر اینه که خود کپکام هم میدونه این بازی چه شاهکاری بود.
لینک ارسال
at3sh 1
منم با این حرف معافقم اویل چهار اویل پنج خیلی بهتر از شش وهفته انصافا
لینک ارسال