شما مدل ترینر های دیگه ای دارید که با آزمایش بببنم کدومشون با بازیم سازگار هستند اگه دارید لطفا لینک فایلشو بزارید ممنون.
مشکل کار با ترینر تغییر مدل رزیدنت اویل 5 نسخه طلایی
در 6 ساعت قبل، Amirali5468 گفته است :ببخشید دستم خورد اون اولی رو فرستادم ببخشید خب ممنون که گفتی منم فکر کردم بازیم مشکل داره ترینر من V3.8 هست که وقتی با این استفاده میکنم کرش میشه ولی با اونی که تو سایت گذاشتیت اصلا نمیتونم ازش استفاده کنمدچون مینویسه GAME IS NOT RUN اینو چیکار کنم که بنویسه GAME IS RUN هر کاری میکنم بازی رو پیدا نمیکنه
خب ترینر ناسازگار هستش و کاریش نمیشه کرد. برای هر کدام از نسخه از بازی ها یک ترینر وجود داره که اگه Not Running میزنه یعنی ترینر با بازی شما ناسازگاره.
- CHRIS-7 عنوان را به مشکل کار با ترینر تغییر مدل رزیدنت اویل 5 نسخه طلایی تغییر داد
- مدیر انجمن
CHRIS-7 892
در 17 ساعت قبل، Amirali5468 گفته است :شما مدل ترینر های دیگه ای دارید که با آزمایش بببنم کدومشون با بازیم سازگار هستند اگه دارید لطفا لینک فایلشو بزارید ممنون.
اتفاقا قبلا هم دوستان دنبال این مورد بودند که در حال حاضر برای هر دو نسخه رفع کردم فقط نسخه طلایی یه مقدار مشکل داره ولی اونم تقریبا حل شده. اما به دلیل باگ های فراوانی که داره حتی از سایت های خارجی هم کلا پست های مربوطه اش پاک شده و بجای دستکاری و تغییرات شخصیت ها به صورت بدون دستکاری و سالم بازی رو پیش ببریم بهتره.
- CHRIS-7 این موضوع را بست

-
کاربران آنلاین در این صفحه 0 کاربر
هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
پست های پیشنهاد شده
توصیه میشه که از این مدل ترینر ها استفاده نشه چون امکان کرش شدنش خیلی زیاده و خب انتظار هم نمیشه داشت . اما به صورت کلی دو نوع نسخه از بازی وجود داره که هر کدوم به صورت جدا ترینر Model Swap داره که از عنوان فایل معلومه که برای کدوم نسخه هستش.
نکته ایی که خیلی ها نمی دونند و تقریبا هیچ جا توضیح داده نشده اینه که برای هر کدام از ترینری که استفاده میکنید نیاز به پچ اون ترینر هستش که کاملا اون فایل کمیاب هست ولی به زودی در سایت ارائه میشه که فایل های پچ را در پوشه بازی ریخته و جایگزین کنید تا هنگام استفاده از ترینر بازی کرش یا ارور فایل گم شده (misssing pl0500.mod) هنگام ورود به پلی گیم نده.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amirali5468 0
ببخشید دستم خورد اون اولی رو فرستادم ببخشید خب ممنون که گفتی منم فکر کردم بازیم مشکل داره ترینر من V3.8 هست که وقتی با این استفاده میکنم کرش میشه ولی با اونی که تو سایت گذاشتیت اصلا نمیتونم ازش استفاده کنمدچون مینویسه GAME IS NOT RUN اینو چیکار کنم که بنویسه GAME IS RUN هر کاری میکنم بازی رو پیدا نمیکنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
CHRIS-7 892