Offline کاپتان پرایس 1378 87 ارسال شده در 10 سِپتامبر 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 سِپتامبر 2016 ممنون بابت ایجاد تاپیک. لیون طرفدارای زیادی داره. منم ازش بدم نمیاد . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Offline Lone Survivor 3 ارسال شده در 13 سِپتامبر 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 سِپتامبر 2016 با تشکر از ایجاد تاپیک بهترین کاراکتر re بدون شک باهوش فرز آماده سریع کلا عالیه راضیم ازش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Offline Mr.Scott Kennedy 54 ارسال شده در 11 ژانویه 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ژانویه 2017 (ویرایش شده) موهای خوش فرم پارکور حرفه ای توانایی حفظ خونسردی در شرایط سخت وظیفه شناس و مصمم از ویژگی های بهترین شخصیت رزیدنت اویل" لیان اسکات کندی" است. ویرایش شده در 9 جولای 2017 توسط mr.scott kennedy لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Offline Moira Burton 0 ارسال شده در 11 ژانویه 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ژانویه 2017 شخصیت خوب و باهوشی داره ! خونسرد با آرامش کامل وظیفه خودشو انجام میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Offline leon s.kennedy 0 ارسال شده در 11 ژانویه 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ژانویه 2017 اصلا مگه بهتر از این شخصیت داریم ؟ حرفه ای ! خوشتیپ ! باهوش ! خونسرد ! کار بلد ! دیگه چیزی هم مونده برای این شخصیت فوق العاده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Offline Mina 24 ارسال شده در 9 جولای 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 جولای 2017 شخصیت خوش تیپ و خیلی جذابیه! خیلی باحاله امیدوارم حذف نشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Offline DeAtH_JoKeR 4 ارسال شده در 16 جولای 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 جولای 2017 من که دوسش دارم... ولی فکر کنم با این سیاست های کپ کام، در آینده فقط بتونیم تو بازی به اسم زیر پیداش کنیم capcom super stars remaster remake ultra hd game of year edition لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پست های پیشنهاد شده
سلام دوستان ، این تاپیک برای بیان نظرات درباره ی شخصیت LEON SCOTT KENNEDY ایجاد شده است . از کاربران گرامی تقاضا می شود که
جهت دیدن لینک ها وارد شوید یا ثبت نام کنید.
را قبل از ارسال پست مطالعه نمایند.لیان اسکات کندی
زادروز ۱۹۷۷
گروه خون A
جنسیت مذکر
قد ۱۸۰ سانتیمتر
وزن ۷۲٫۲ کیلوگرم
نژاد سفیدپوست
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کاپتان پرایس 1378 87
ممنون بابت ایجاد تاپیک.
لیون طرفدارای زیادی داره.
منم ازش بدم نمیاد .
لینک ارسال
Lone Survivor 3
با تشکر از ایجاد تاپیک
بهترین کاراکتر re بدون شک
باهوش فرز آماده سریع
کلا عالیه
راضیم ازش
لینک ارسال
Mr.Scott Kennedy 54
موهای خوش فرم
پارکور حرفه ای
توانایی حفظ خونسردی در شرایط سخت
وظیفه شناس و مصمم از ویژگی های بهترین شخصیت رزیدنت اویل" لیان اسکات کندی" است.
ویرایش شده در توسط mr.scott kennedyلینک ارسال
Moira Burton 0
شخصیت خوب و باهوشی داره ! خونسرد با آرامش کامل وظیفه خودشو انجام میده
لینک ارسال
leon s.kennedy 0
اصلا مگه بهتر از این شخصیت داریم ؟
حرفه ای ! خوشتیپ ! باهوش ! خونسرد ! کار بلد ! دیگه چیزی هم مونده برای این شخصیت فوق العاده 
لینک ارسال
Mina 24
شخصیت خوش تیپ و خیلی جذابیه!
خیلی باحاله امیدوارم حذف نشه
لینک ارسال
DeAtH_JoKeR 4
من که دوسش دارم... ولی فکر کنم با این سیاست های کپ کام، در آینده فقط بتونیم تو بازی به اسم زیر پیداش کنیم
capcom super stars remaster remake ultra hd game of year edition
لینک ارسال